Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella

Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes yummy. Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella using 22 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Me encanta poner a trabajar la Thermomix con el Varoma y de la nada sacar una cena completa y exquisita.

En esta ocasión aproveché que iba a hacer una crema de espinacas para montar las cazuelas de mozzarella, que hacemos a menudo porque son fáciles y riquísimas.

Tuve que adaptar el tiempo de cocción, como explico en la receta.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella:

  1. Crema de espinacas
  2. 1 diente ajo
  3. 100 g puerro (en rodajas)
  4. 100 g cebolla (en cuartos)
  5. 35 g aceite de oliva
  6. 400 g espinacas frescas (una bolsa)
  7. 2 patatas medianas
  8. 350 g agua
  9. 210 de leche evaporada
  10. 40 g queso parmesano rallado
  11. al gusto Hierbas aromáticas como tomillo, orégano, etc.,
  12. al gusto Pimienta molida y sal,
  13. Para servir: pipas saladas y peladas y sésamo tostado
  14. Cazuelas de mozzarella
  15. 1 bola mozzarella fresca
  16. 20 g aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
  17. 50 g cebolla
  18. 50 g pimiento verde
  19. 1 rebanada pan de molde en dados de 1 cm
  20. 2 huevos a temperatura ambiente
  21. 2 pellizcos sal y de pimienta negra recién molida
  22. Elaboración 🍳

Instructions to make to make Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella

  1. Preparamos las cazuelas: Ponemos la mozzarella y la troceamos 2 seg. / v 4. La repartimos en 2 cazuelas de cerámica individuales (de 12 cm. de diámetro aprox.) y reservamos.
  2. Sin lavar el vaso, ponemos el aceite, la cebolla y el pimiento y troceamos 4 seg. v 4. Con la espátula, bajamos los ingredientes hacia el fondo del vaso y sofreímos durante 6 min / Temperatura Varoma / giro a la izquierda / velocidad cuchara.
  3. Empezamos la crema: sofreímos el ajo, puerro y cebolla y aceite. Primero triturar 4 seg / v5. Bajar restos y sofreír 7 min / Temperatura Varoma / velocidad cuchara
  4. Mientras tanto, calentamos una sartén pequeña engrasada con aceite y doramos los dados de pan. Los añadimos a las cazuelas y repartimos el sofrito del vaso entre las 2 cazuelas, cascando 1 huevo en cada una y espolvoreamos con sal y pimienta. Colocamos las cazuelas en el recipiente varoma y tapamos, reservamos.
  5. Una vez sofritos puerro y cebolla para la crema, añadimos las espinacas y las patatas, el agua y salpimentamos.
  6. Ponemos el Varoma con las cazuelas encima y programamos 10 min
    / Temperatura Varoma / v1. Pasado el tiempo, retiramos el varoma y ponemos el cubilete, cocinando 7 minutos más, a Temperatura Varoma/ v1. De no hacer las cazuelas, la crema serían 17 minutos en total / Temperatura Varoma / v1 con cubilete.
  7. Una vez terminado el tiempo, añadimos la leche evaporada y el queso, y trituramos 20 seg./ v 7 a 10.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet and adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make basic changes to attain this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking skills for beginners you do not need to discover them yet just if you master some basic food preparation strategies.

This isn't a total guide to fast as well as very easy lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Award-winning Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Marmitako

Pimientos del piquillo rellenos de bacalao

Arroz caldoso para tm31 con thermomix