Cuscús de coliflor
Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Cuscús de coliflor. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Cuscús de coliflor is one of the most favored of current trending meals in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Cuscús de coliflor is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Cuscús de coliflor, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cuscús de coliflor delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Cuscús de coliflor is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Cuscús de coliflor using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
A mi me gusta mucho la coliflor y siempre busco la manera de prepararla de formas distintas. Pues bien, con este plato, incluso a los que no le va mucho la podrán comer, ya que vamos a aderezarla con especias y soja, que le dan un toque distinto.
Plato muy sano y que se prepara en poco tiempo, al que como siempre os digo podéis tunear a vuestro gusto con otros ingredientes.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Cuscús de coliflor:
- 1/2 coliflor
- 1/2 cebolla
- 1/2 pimiento
- 1 zanahoria
- 1 pechuga de pollo o pavo
- Salsa de soja
- Ras el Hanut (o las especias que más os gusten)
- Vinagre de arroz o salsa de ostras (opcional)
Instructions to make to make Cuscús de coliflor
- Lavamos bien la coliflor y cortamos los tallos más gordos. A continuación la ponemos en un robot con picadora. En este caso usé la Thermomix y la tuve 10 segundos a a velocidad 5. Cuando veáis que tiene forma de cuscús.
- Si no tenéis un vaso batidor, es muy sencillo, con un rallador obtendremos el mismo resultado aunque nos llevará un poco más de tiempo.
Reservamos. - Cortamos el dados pequeños nuestras verduras y las ponemos en una sartén con un chorrito de aceite.
- Mientras, cortamos en dados pequeños nuestra pechuga de pollo. A mi me gusta dejarla unos minutos con el preparado de especias (Ras el Hanut) y un chorrito de aceite, para que coja más sabor.
- Cuando las verduras está pochadas, añadimos el pollo y vamos moviendo hasta que se cocine. Salpimentamos al gusto.
- Ahora añadimos el cucús de coliflor a nuestra sartén y cocinamos durante 5 minutos más. Ya casi al final, a mi me gusta echar un chorrito de salsa de soja o incluso, si tenéis también le va muy bien un chorrito de vinagre de arroz o salsa de ostras.
- Mezclamos todo bien y servimos bien caliente.
- Podéis usar un cortapastas para presentarlo de una forma un poco diferente o directamente al plato. Vais a ver como la mezcla de las verduras y el pollo con la soja y la mezcla de especias, hará que ni os enteréis que el cuscús es de coliflor.
¿Os animáis a probar?
As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more components or is a little basically spicy, you can make basic changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for basic cooking skills for newbies you do not require to discover them yet only if you grasp some simple cooking strategies.
This isn't a complete guide to quick and also easy lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Award-winning Cuscús de coliflor. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment