Coca de pasas. (y nueces)
Hey everyone, it is Drew, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Coca de pasas. (y nueces). It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Coca de pasas. (y nueces) is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Coca de pasas. (y nueces) is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Coca de pasas. (y nueces), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Coca de pasas. (y nueces) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Coca de pasas. (y nueces) is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Coca de pasas. (y nueces) estimated approx 12h+2h+1 h.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Coca de pasas. (y nueces) using 22 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.
Una receta tradicional, típica de València, que nunca pasa de moda porque a pesar de su antigüedad,continúa gustando. Se debería poner también nueces. Pero como a mis peques no les gustan , he prescindido de ellas. He de decir que con nueces queda mucho más bonita.
#weekendreto
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Coca de pasas. (y nueces):
- Masa prefermento
- 80 gr harina de fuerza
- 12,5 gr levadura fresca
- 40 ml agua tibia
- Masa:
- 250 gr harina de fuerza
- 40 gr aceite de girasol
- 15 gr levadura fresca
- 2 huevos
- Piel de una naranja y/o un limón rallado
- 40 ml leche
- 75 gr azúcar
- 50 gr Pasas sultanas (reserva algunas para decorar)
- 50 gr nueces (reserva algunas para decorar)
- Mistela (vino dulce de uva moscatel) para macerar
- 1 pellizco sal
- 1 pellizco canela
- Decoración
- Pasas
- Nueces
- 10 gr azúcar
- Huevo batido
Steps to make to make Coca de pasas. (y nueces)
- La masa de arranque : mezcla el agua con la harina tamizada y la levadura desmenuzada!y amasa hasta formar una bola. Déjala reposar toda la noche. Así está al día siguiente:
- Ingredientes : (finalmente no puse los anacardos !!)
- Primero, pon las pasas y las nueces a macerar en mistela (vino dulce, de uva moscatel)
- Mezcla la masa de arranque con el aceite, la levadura desleída en la leche,
- Los huevos bien batidos...
- La ralladura de naranja y limón
- El azúcar y la sal
- Reserva un poco de azúcar y huevo batido para decorar
- Añade poco a poco la harina de fuerza. Amasa con las manos aceitadas hasta que su consistencia sea elástica y no pegajosa. Este paso puede hacerse en una amasadora o termomix.
- Después del amasado déjala reposar unas dos horas, hasta que doble su volumen. Quítale el gas y déjala reposar 10 minutos más antes de estirarla.
- Cuando haya descansado, estira y dobla la masa, introduciendo pasas (y, si quieres, nueces) en los pliegues de la masa. Forma una bola achatada de unos 2 cm de grosor
- Pinta con el huevo batido reservado
- Decora con pasas(y nueces). Echa por encima azúcar mojado en la mistela.
- Hornea a 170° C durante 25'. Calor arriba y abajo. Si observas que se tuesta demasiado por encima, ponle la posición "abajo y aire" o cubre la coca con un papel de aluminio
- Déjala enfriar y disfrútala con tu café o con tu té frío BON PROFIT!!!.
As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or more active ingredients or is a little basically spicy, you can make straightforward modifications to attain this goal. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not require to learn them yet only if you understand some basic food preparation techniques.
This isn't a complete guide to fast and very easy lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Easiest Way to Make Any-night-of-the-week Coca de pasas. (y nueces). Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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