Torta de txantxigorri

Torta de txantxigorri

Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Torta de txantxigorri. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Torta de txantxigorri is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Torta de txantxigorri is something that I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Torta de txantxigorri, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Torta de txantxigorri delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Torta de txantxigorri using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

https://pekandoconeva13.com/2017/06/21/torta-de-txantxigorri/


THERMOMIX

A parte de cocinar me gusta mucho leer, y en el libro “El guardián invisible” de Dolores Redondo, en las primeras páginas sale este dulce, no voy a desvelar nada del libro, jaaja solo esto. Y yo que soy muy curiosa pues me fui al teléfono puse en san google su nombre ya que no lo había oído nunca y cuando vi que estaba hecha de chicharrones con lo que a mí me gustan dije, Eva manos a la obra y aquí los tenéis

Ingredients and spices that need to be Take to make Torta de txantxigorri:

  1. 100 gramos agua
  2. 200 gramos manteca de cerdo
  3. 100 gramos leche
  4. 20 gramos levadura prensada
  5. Azúcar para espolvorear mezclado con un poco de agua (medio cubilete)
  6. 400 gramos harina
  7. 200 gramos chicharrones

Instructions to make to make Torta de txantxigorri

  1. Colocamos en el vaso los chicharrones 15 segundos / velocidad 4. Reservamos.

    Sin lavar el vaso, añadimos la leche, el agua y la manteca de cerdo.

    2 minuto / 50º / velocidad 1.

    1 minuto/50º/ velocidad 2

    Añadimos la levadura, la harina y la sal.

    2 min / velocidad espiga.
  2. Añadimos los chicharrones, 30 segundos / velocidad espiga.

    Si no han quedado bien mezclados se termina con una espátula.

    Pincelamos con un poco de aceite la bandeja del horno y estiramos la masa sobre la bandeja y cortamos formando las tortas. (Según del blog de donde las he hecho)
  3. (A ver a mi me costó un poco y puse toda la masa en un plato la iba cogiendo con una cuchara y la puse en una bandeja del horno forrada con papel de horno y les iba dando forma redonda)

    Las dejamos muy finas.

    Espolvoreamos con el azúcar mezclado con agua.

    Cubrimos con un film. Esperamos a que doble el volumen de la masa (una hora más o menos).
  4. Y al horno unos 10-15 minutos 200º (depende de cada horno)

    Y a gustos se puede espolvorear un poco de azúcar por encima.

    Blog del cual he hecho la receta:

    http://www.varomeando.com/2014/04/torta-de-txantxigorri.html

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan and adjust your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or more ingredients or is a little essentially hot, you can make simple changes to attain this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. As for basic cooking skills for novices you don't require to learn them yet only if you master some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch recipes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Ultimate Torta de txantxigorri. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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