Albóndigas caseras con salsa sin lactosa

Albóndigas caseras con salsa sin lactosa

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas caseras con salsa sin lactosa. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas caseras con salsa sin lactosa is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They're nice and they look wonderful. Albóndigas caseras con salsa sin lactosa is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas caseras con salsa sin lactosa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas caseras con salsa sin lactosa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas caseras con salsa sin lactosa is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas caseras con salsa sin lactosa estimated approx 50 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas caseras con salsa sin lactosa using 18 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve it.

Hace unis dias que se que soy intolerante a la lactosa, ahora tengo que ajustar mis comidas y que también gusten a la familia.
Gracias al blog de Orielo, de allí saco alguna receta sin lactosa y me voy guiando poco a poco.

Espero que os guste la receta. Gracias Orielo por esta deliciosa receta!!!!

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas caseras con salsa sin lactosa:

  1. Albóndigas caseras sin lactosa
  2. 500 gr carne picada mixta
  3. 1 huevo
  4. 3 dientes ajo
  5. 1 rodaja pan sin lactosa
  6. 40 ml leche sin lactosa
  7. perejil fresco
  8. sal, pimienta negra recien molida
  9. harina o pan rallado
  10. Para preparar la salsa
  11. 1 cebolla grande
  12. 3 zanahorias
  13. 3 dientes ajo
  14. 3 hojas laurel
  15. 1 copa vino blanco
  16. 600 ml caldo de carne
  17. aceite de oliva extra virgen
  18. sal y pimienta negra

Instructions to make to make Albóndigas caseras con salsa sin lactosa

  1. Preparación de las albóndigas
    En un bol grande ponemos la carne picada, añadimos los tres dientes de ajo prensandos o cortados muy finamente, el perejil y mezclamos bien.
  2. Ahora incorporamos la miga de pan que previamente hemos dejado empappar bien en la leche, escurrimos la leche del pan y la añadimos en la mezcla anterior.
  3. Añadimos el huevo, salpimentamos la carne y mezlamos todo bien.
  4. Tapamos en molde con papel film y lo dejamos descansar en la nevera unas dos horas.
  5. Pasado el tiempo, preparamos las albóndigas, las pasamos por harina o pan rallado y las freimos en una sarten con aceite.
  6. Cuando esten fritas las sacamos y las colocamos en un papel de cocina absorbente, reservamos.
  7. Para preparar la salsa.
    En una sarten ponemos un poquito de aceite, sofreímos los tres ajos un minuto más o menos sin que se doren.
  8. Incorporamos las tres zanahorias cortadas en trocitos pequeños y sofreímos unos minutos removiendo y por último incorporamos la cebolla cortada, añadimos las hojas de laurel, sal, pimienta molida.
  9. Dejamos pochar unos 10 minutos más o menos y cuando esté todo bien pochado, añadimos las albóndigas, la copa de vino que dejamos unos minutos para que se evapore el alcohol y por último añadimos el caldo de verduras que cubran las albóndigas.
  10. Dejamos cocer unos 20 minutos hasta que la salsa reduzca para poder preparar una salsa espesa al triturarla.
  11. Retiramos las albóndigas de la sarten y las hojas de laurel. Yo he triturado la salsa en el Thermomix.
  12. Para mi gusto la salsa me quedo muy bien de textura pero si os gusta más espesa añadir un poco de Maicena.
  13. Incorporamos las albóndigas en la salsa y las cocemos unos minutos, rectificar de sal y pimienta

As your experience and self-confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet and adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little more or less hot, you can make basic modifications to achieve this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for novices you do not require to discover them yet just if you understand some simple food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick as well as very easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Steps to Prepare Award-winning Albóndigas caseras con salsa sin lactosa. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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