Macarons

Macarons<br />

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Macarons
. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Macarons
is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. {Macarons
is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.|They are nice and they look wonderful. Macarons
is something which I've loved my entire life.}

Many things affect the quality of taste from Macarons
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Macarons
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Macarons
is 15 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Macarons
estimated approx 50 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Macarons
using 12 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.

Galletas de almendra , donde la tapa se prepara con claras , almendras y azucar glass , se pueden hacer de muchos sabores y se rellenan con un ganache (http://www.mis-recetas.org/recetas/show/35566-ganache-para-cubrir-tartas) o una crema de mantequilla (http://www.mis-recetas.org/recetas/show/27351-crema-de-matequilla-butterceam-5-clases) , pasta de almendra, mermelada etc..
No me han quedado muy bien de presencia pero estan riquisimos, espero que para la proxima me queden mejor pues creo porque no los deje secar bien y ya cambiare la foto

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Macarons
:

  1. Merengue japones
  2. 90 gr harina de almendra ( 80 gr de harina de almendra + 10 gr de cacao en polvo)
  3. 140 gr azucar glass
  4. 2 claras de huevo( 7o gramos )
  5. 20 gr azucar
  6. 1 pellizco sal
  7. 4 gotas colorante
  8. Ganache de chocolate
  9. 100 gr chocolate fondant
  10. 100 gr nata 35% m g
  11. 15 ge pasta de naranja homechef o mermelada de naranja dulce y una cda de esencia de naranja
  12. 1 crema de mantequilla ( arriba en introduccion teneis el enlace)

Steps to make to make Macarons

  1. Prepara dos bandejas de horno forradas con papel de hornear y coloca en el horno otra bandeja vacia (para hornear con doble chapa)
  2. Prepara una manga pastelera con una boquilla lisa de de 1cm de diametro
  3. Pon la harina de almendra y el azucar glas en un bol y mezcla muy bien para que queden bien integrados y tamizalos , si los haceis de chocolate tambien tamizado y entre mas veces se tamicen mejor
  4. Monta las claras de huevo con la cuchara de azucar y el pellizco de sal y 4 gotas de colorante que quede bien firmes (tienen que estar a temperatura ambiente para montar mejor) tienen que quedar un merengue bien firme y brillante
  5. Si la haceis en la thermomix 4 minutos v- 3 y medio con la mariposa puesta y `pasar inmediatamente a un bol.
  6. Cuando este montado ir añadiendo cucharas de la mezcla de almendras y azucar glas , y con la ayuda de una espatula mezcla delicadamente con movimientos envolventes hasta que este toda la mezcla
  7. Vierte en la manga preparada y ves formando rapidamente pequeños botones de 2 cm de diametro con el merengue deja entre ellos un espacio de 4 cm de separacion.
  8. Levanta la bandeja 5 cm y deja caer sobre la superficie de trabajo para que los macarons se extiendan y queden lisos , una vez formados dejalos reposar unos 30 minutos o una hora y media para que formen costra
  9. Precalienta el horno a 160 º y luego bajalo a 140 cuando los introduzcaz hornea durante 12 minutos arriba y abajo sin aire , repite la operacion, cambiando el color del colorante o dejandolos al natural
  10. Para hacer los de chocolate: sustituye 10 gr de harina de almendra por el cacao
  11. Cuando esten bien frios pegalos con una nuez de ganache de chocolate o crema de mantequilla o confitura tambien puedes decorarlos antes de hornear con cacao en polvo, almendra molida o azucar
  12. Ganache: calienta la nata , retirala y añades el chocolate ,dale vueltas hasta que se deshaga y añades la pasta de naranja o la mermelada + la esencia de naranja . Deja reposar en la nevera 2 horas o un rato en el congelador como hago yo , luego batelo con barillas pero sin llegar a montar , solo un poco

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make simple modifications to attain this goal. To put it simply, start making your recipes on time. As for basic food preparation abilities for beginners you don't need to learn them however just if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a total overview to quick as well as simple lunch dishes but its great food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Homemade Macarons
. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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